Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

De juiste kleur kiezen voor jouw kinderkamer of babykamer.

De juiste kleur kiezen voor jouw kinderkamer of babykamer.

Het is best lastig om de juiste kleur te kiezen voor de kinderkamer of babykamer. Om tot de juiste keuzes te komen helpen we je een handje. 

Je wilt natuurlijk dat de babykamer of kinderkamer een plek is waar je kind tot rust kan komen. Niet teveel prikkels krijgt, maar waar wel eenheid en balans te vinden is in het interieur. En dat de verschillende accessoires, meubels en kleuren op de wand bij elkaar passen. Als je een kinderkamer wilt stylen is het handig om eerst een basiskleur te kiezen voor de accessoires, meubels of wanden. 

We hebben de mooiste kleuren voor je uitgezocht. We gebruiken deze kleuren ook voor onze producten. En om jou te inspireren zetten we ze hier voor jou even op een rijtje:

1. Onze populaire nummer 1 kleur is.... SPICED HONEY!! Het was de kleur van het jaar 2019. En wat een prachtige kleur is het toch. Perfect rustig en prachtig in combinatie met hout tinten en wit. Deze kleur is leuk voor zowel accessoires als wandkleur. Kijk eens hoe leuk Estrella deze kleur heeft gecombineerd in de peuterkamer. Een vlak schilderen in deze kleur is ook heel speels en leuk. Onze houten ballon lamp steekt prachtig af tegen deze kleur. We hebben ook meerdere lampen in deze prachtige kleur

Spiced honey producten

Wandlamp ballon mulitplex

2. Een kleur die ook super gewild is tegenwoordig is baksteen rood. De kleur zegt het al: zo rood als een baksteen ;) En die tint is ook helemaal trendy en zorgt voor een warme sfeer in de kinderkamer of babykamer. Je ziet hem heel vaak terugkomen en al helemaal in combinatie met de maan vorm of rotan accessoires. 

Baksteen rood producten

Baksteen rode maan lamp

3.  Om de kamer een extra sjieke uitstraling te geven hebben wij gouden lampjes! Hoe mooi is dat? De verf heeft een klein beetje structuur en dat maakt het extra mooi. En hij glimt net genoeg. Perfect dus.

Gouden wandlampen

Gouden maan wandlamp

4. De kleur 'leaf' van vtwonen is een echte eye catcher. Vooral voor accessoires, zoals een wandlamp is het super leuk en geeft het een rustig, natuurlijk en speels effect. Groen is een mooie, geschikte en koele kleur voor op de kinderkamer of babykamer en kun je heel mooi combineren. Ons monstera blad is bijvoorbeeld deze kleur groen.

Leaf green producten, wandlampen

 Kleur: 'leaf'

Monstera blad leaf green

5. Terra Pink zit ook in ons assortiment. Want ook deze kleur zie je steeds vaker terugkomen in de kinderkamers. Perfect voor een meisjeskamer. De perfecte kleur roze, niet te zoetsappig en lief, maar een klein beetje stoer en toch elegant.

Terra roze producten

Wandlamp paard Terra pink

6. Wit kan altijd! Dat is natuurlijk super handig! Daarom maakten we meerdere producten in het wit. Het steekt mooi af tegen elke gekleurde muur en is mooi rustig. (De kleur heeft de kleurcode: RAL 9010 en is een gebruikelijke kleur wit.)

Witte producten

Wit konijnlampje

 7. Mat zwart is helemaal hip tegenwoordig. Het is stoer, industrieel en robuust. En dus perfect voor stoere jongens en meiden kamers. Wat dacht je van onze stoere voertuiglampen bijvoorbeeld in het zwart?

Mat zwarte producten

Racewagen zwart

 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.