Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

4 soorten dieren thema's voor de kinderkamer inspiratie: Jungle, bosdieren, dino's en oceaankamer

4 soorten dieren thema's voor de kinderkamer inspiratie: Jungle, bosdieren, dino's en oceaankamer

Een thema kiezen voor in de kinderkamer maakt het inrichten van een kinderkamer of babykamer makkelijker. Je zorgt er dan voor dat alle kleuren en accessoires bij het thema passen en zo creëer je een leuke en originele kamer voor je kind.

Wij helpen je een handje door je te inspireren binnen het dierenthema! Vanaf het begin wisten we al zeker:....dieren vrolijken de kinderkamer op! En daarom ontworpen we onze eigen lampjes en bedachten we vooral veel dieren. Een walvislampje, een voslampje, een egel lampje, een berenlampje... Je kunt het zo gek niet bedenken of Toddie heeft HET originele lampje dat je zoekt! Een keuze maken kan lastig zijn, daarom helpen we je een handje bij het vinden van het juiste thema voor jouw kinderkamer!

Thema Junglekamer

Een populair thema! Je ziet het heel vaak... maar zeg nou eerlijk? Het verveelt nooit, je kunt er alle kanten mee op en het is tijdloos. Het kan namelijk op een babykamer, maar ook op een kleuterkamer en zelfs als je kind bijna 10 jaar is en een echt schoolkind, kan dit thema nog leuk zijn! Niet gek dus dat er veel voor wordt gekozen. Wij hebben de volgende leuke wandlampjes binnen dit thema:

Wandlamp olifant Jungle thema

Giraf wandlamp, nachtlampje Jungle

Wandlamp panter kinderkamer

Thema oceaankamer

Ook een mega populair thema binnen de kinderkamerwereld is: de oceaanstijl. Helemaal geweldig natuurlijk zo'n thema! Je hoeft niet per se alles blauw te doen als je voor deze stijl kiest, maar je kunt natuurlijk wel blauwe tinten toevoegen! 

Zeepaardje wandlamp kinderkamer oceaan

Wandlamp walvis kinderkamer

Thema dinokamer

Nog zo'n stoer thema dat tot de verbeelding spreekt van veel kinderen en waar je ongetwijfeld je kind heel blij mee maakt! De... dinokamer! Dino's zijn stoer, hebben scherpe tanden of kleine klauwen... ze zijn sowieso leuk om als thema te gebruiken.

Wandlamp Tyrannosaurus

Thema bosdieren

Nog een leuk thema is het thema: bosdieren! Een vosje, een hertje enz. Qua kleuren gebruik je groen en aardetinten. En je hebt een hele leuke kamer!

Wandlamp vos kinderkamer

Wandlamp bosdieren

 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.