Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

GROOT, GROTER, GROOTST... welke maat boekenrek zal ik nemen?

GROOT, GROTER, GROOTST... welke maat boekenrek zal ik nemen?

We hebben boekenrekken met 1 plank, met 2... met 3... met 4... met 5... en nu ook zelfs met 6!!

Niet normaal he? We blijven steeds grotere boekenrekken maken. Maar ja het houdt een keer op. Die met 6 komt al tot het plafond haha.

Welke maat boekenrek moet je kiezen? Hier een paar tips:

1: honderdduizend boeken ;)

Bekijk hoeveel boeken je hebt die je erop kwijt wilt. Natuurlijk kun je ook wat rouleren, maar het mooiste is natuurlijk dat er niet alsnog een heleboel boeken in de kast blijven liggen. Want boeken mogen gezien worden!

2: Veel A4 formaat boeken?

Kies dan in elk geval een boekenrek met 5 planken. Want daar passen ze goed tussen. Bij de anderen passen ze dan vooral bovenop de hoogste plank.

3: Zelf pakken 

Vind je het leuk als je kind overal bij kan en altijd zelf boekjes kan pakken? Kies dan voor een kleiner boekenrek met bijvoorbeeld 3 planken en hang deze laag op. Dan is het echt op kinderhoogte. 

4: Hoe groot is de kamer?

Dat is ook geen onbelangrijke vraag. Want als de kamer al heel erg vol staat is het beter te gaan voor een kleiner boekenrek. Anders staat het zo vol. Al is het leuke dat het boekenrek tegen de wand aan hangt. Waardoor deze sowieso al minder plek inneemt dan bijvoorbeeld een boekenkast.

Hieronder zie je alle maten! 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.