Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

Hoe blijft de kinderkamer netjes en opgeruimd?

Hoe blijft de kinderkamer netjes en opgeruimd?

Het is voor iedereen een ding denk ik.. het netjes houden van de kinderkamer. Heerlijk dat de kinderen uren kunnen spelen met lego op hun kamer. Maar hoe zorg je ervoor dat ze gemotiveerd blijven om hun kamer netjes te houden? Je wilt ze natuurlijk leren dat als je rommel maakt dat het dan normaal is om het weer op te ruimen. Maar ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We kunnen maar beter van het opruimen een leuk spelletje maken!

Hoe hou je de kamer netjes? Het antwoord is simpel: zorg voor leuke en stijlvolle opbergmogelijkheden! 

En die hebben we voor je uitgezocht:

Nummer 1: de speelgoed/boekenkist

Wil je een opgeruimde kamer? Kies dan voor de speelgoedkist waar ook boeken in kunnen! Omdat de kist op kinderhoogte is kunnen ze makkelijk helpen opruimen!

Speelgoedkist

2: boekenrek! Deze is mega populair en niet zonder reden! Want hoe leuk is het als je alle boeken uit kunt stallen. Wat er super leuk uitziet en tegelijkertijd ook heel handig is? Je kind kan de boeken er zelf in zetten.

Boekenrek

3: De opbergkisten zijn helemaal leuk! Je kunt niet alleen opruimen maar zelfs de 'vloer is lava' spelen! Hoe leuk is dat? Bekijk dit filmpje om te zien hoe het werkt!

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.