Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

Lekker ZELF spelen met de toddie speelgoedkasten!

Lekker ZELF spelen met de toddie speelgoedkasten!

Een kind dat heerlijk zelf aan het spelen is en zich lang goed vermaakt. Dat is iets wat we allemaal graag voor ons zien! Maar met al dat speelgoed kan het voor een kind al snel onoverzichtelijk worden. Kinderen houden van een gestructureerde omgeving met overzicht. Zo komt het spelen beter tot stand. 

En laten we nou net daar de oplossing voor hebben gevonden! Een echt speelmeubel of een mooie speelgoedkast! 

Hieronder 3 tips om je kind zelfstandig te laten spelen:

1: Leg speelgoed op de plank waar je kind lang niet meer mee heeft gespeeld! Geloof me.. het is gegarandeerd een succes! Het speelgoed waar je kind eerder niet meer naar om keek, wordt als je het netjes uitstalt op deze planken weer als nieuw!

2: Roteer en leer! Verwissel regelmatig het speelgoed op de planken, zodat het interessant blijft voor je kind. En pas het speelgoed aan bij de ontwikkelingsfase waarin je kind zit. Leer te begrijpen wat je kind op dat moment nodig heeft. Misschien is het toe aan een vormenstoof, waarin je kind de verschillende vormen kan doen? Of een boekje met geluidjes kan ook erg leuk zijn op een bepaalde leeftijd. 

3: Kies de juiste hoogte speelgoedkast. Bij toddie hebben we voor elke leeftijd een kast.

Speelgoedkast 2 planken

Kan je kind kruipen en net een beetje gaan staan? Kies dan voor de laagste kast met 2 planken:

Speelgoedkast 3 planken

Kan je kind al lopen en heeft het wat meer uitdaging nodig? Of is je kind in kleuterleeftijd? Kies dan voor de speelgoedkast met 3 planken. Zo kun je wat meer speelgoed erop kwijt.

 

Speelgoedkast 4 planken

Een speelgoedkast met 4 planken (zoals hieronder) is helemaal mooi! Die kan voor elke leeftijd wel. Het leuke is als kinderen wat groter worden dat ze hun eigen verzamelingen gaan uitstallen! En dat is weer super goed voor de ontwikkeling.

 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.