Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

NIEUW! Waarom zou je voor een Montessori wandkast gaan?

NIEUW! Waarom zou je voor een Montessori wandkast gaan?

We ontworpen en produceerden de Montessori wandkast! We noemen hem ook wel: boekenkast. Want weet je? Hij is multifunctioneel! Jij bepaalt wat je erin zet. We lieten expres de stangen weg die we wel hebben bij onze speciale boekenrekken. En wel met deze reden... je kunt er ook leuke decoratie in kwijt! En... je zet er het meest leuke en uitdagende speelgoed in voor je kind. 

Wat mama wil en wat kind wil

Dit druist wel eens tegen elkaar in. Mama wil een mooie kinderkamer met neutrale tinten, maar kinderen willen soms gewoon felgekleurde pokemon attributen kwijt haha. Wie kent het niet? En daarom is deze wandkast ook zo leuk. Want neem je de grootste wandkast, dan zijn de bovenste planken voor leuke decoratie bijvoorbeeld en de onderste planken die laat je, je kind zelf inrichten. Wat uitdagende boekjes erbij en... je hebt een prachtige toevoeging aan de kinderkamer!

En zeg nou zelf... wat is nou mooier dan puur blank hout uit de natuur in de kinderkamer?

Wandkast boeken met 2 planken

Je kunt de wandkast met 2 planken ook gewoon tegen de muur zetten. Veel mogelijkheden dus!

Wandkast/boekenkast met 4 planken

 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.