Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

Voor alle beige moms! - over de trendkleur beige

Voor alle beige moms! - over de trendkleur beige

Beige of greige?

Laten we het even hebben over onze nieuwe trendkleur: beige in de babykamer….

Je ziet het overal! En zeg nou eerlijk? Het is heerlijk zo’n neutrale kleur! Het straalt rust uit. Wist je trouwens dat greige ook mooi kan zijn? Het is een combinatie tussen beige en grijs. 

Je kunt beige eindeloos combineren. Voeg er wat houten items aan toe: zoals ons handgemaakte boekenrek van hout of een leuk houten nachtlampje. En je valt meteen binnen de trend van het moment!

 

Boekenrek kinderkamer of babykamer

‘’Is beige wel een fijne kleur om te zien voor mijn baby?’’

Het antwoord is: JA! Want… buiten de babykamer krijgt een baby namelijk genoeg prikkels. Tijdens het wandelen met de kinderwagen ziet je baby felgekleurde auto’s voorbijkomen, zijn er in het winkelcentrum genoeg gekleurde reclame borden en er bestaat genoeg felgekleurd speelgoed enz. Kleur ziet je kindje dus genoeg! En dan is het heerlijk om te ontprikkelen in je eigen kamertje, heerlijk in je eigen bedje naast de beige muur en onder de beige klamboe, met een beige… NACHTLAMPJE natuurlijk! Of een houten wandlampje op een beige muur, ook een goed idee :)

Wandlamp kinderkamer of babykamer monstera, nachtlampjeWandlamp maan, nachtlampje kinderkamer

 

Wandlamp zwaan, nachtlampje hout

Wandlamp regenboog hout, babykamer

 

 

 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.