Meteen naar de content

Handgemaakt in Nederland

Gratis levering in NL en BE

Neem contact op

Wij zijn Toddie! - De kinderkamer

Wij zijn Toddie! - De kinderkamer

Een kinderkamer is de plek waar een kind helemaal tot rust komt. Een plek waar je kind zich even terug kan trekken na een lange schooldag, de plek waar je kind zich prettig voelt, waar het huiswerk kan maken en waar het 's nachts rustig in slaap valt. De kinderkamer is een belangrijke plek in huis! En dat weten wij.

Zelf kwam ik erachter dat het best lastig kan zijn om de kinderkamer leuk en gezellig te maken. Er staat natuurlijk een kast in, een bureautje en een bed niet te vergeten...

Maar als het bij deze meubels blijft, kan het alsnog kil en saai zijn. En dat terwijl je zo graag wilt dat het een fijne plek is voor je kind.

'Hoe kunnen we de ruimte opvullen en opvrolijken?' vroegen wij ons af

'Hoe kunnen we de ruimte opvullen en opvrolijken?' vroegen wij ons af, toen de basis in de kamer stond van ons dochtertje. Ik staarde naar de lege wanden... één muur had de kleur: 'oud roze' gekregen. Toch leek deze muur wat saai, ondanks de mooie roze kleur. Al snel bedachten we dat er een wandlamp ontbrak of een wandplank

Het saaie, witte ledikantje met de spijltjes werd ook te klein. Daar moest een mooi bed voor in de plaats komen. En niet zomaar een bed. Nee... Een echt bedhuisje! We zaten ons er al op te verheugen om het blije gezicht te zien van onze dochter. En hoe leuk zou de kamer worden met deze eye-catcher als middelpunt? Stevig moest het bed worden. Net even wat dikkere balken dan de meeste bedhuisjes hebben. Een iets sjieker design en met strakke verbindingen... Gelukkig zijn we heel handig en hebben we al jaaaren ervaring met hout. 

Inmiddels heeft onze oudste dochter dit bed al een aantal jaar. Ze is er nog steeds niet uitgegroeid. Ze speelt er ook vaak op. Er gaan kleden over de top heen en dan is het een echte hut.

Op hun 3e verjaardag krijgen onze kinderen een nieuw bed. En niet zomaar een bed natuurlijk ;) Maar een echt droombed. Zo kreeg ons zoontje een boot, want dat wilde hij graag. En omdat papa zo handig is met hout en mama creatief is, kan dat gewoon. Hij is gek op zeedieren zoals haaien, octopussen en roggen en daarom past zo'n bed perfect bij hem. 

Van ouders voor ouders

Omdat we zelf ouders zijn van 3 kids snappen we als geen ander wat handig is, veilig, leuk, hip en gezellig! We denken graag met de klant mee en ontwerpen steeds nieuwe dingen. Inmiddels verkopen we vooral wandlampen, maar ook leuke babygyms, klimrekken en wandhaken. Omdat alles handgemaakt is in Nederland, is het extra bijzonder. We houden van ons werk en maken alles met heel veel liefde. 

toddie.nl

Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.